dimarts, 21 de juliol del 2015

Records des de USA...CHOCOLATE CHIP COOKIES

Buf, buf, buf,...quin mes estic passant!! Vaig de cul amb mil coses i tinc el cap a tot arreu menys a l'ordinador!! Deu ser la calor espectacular que està fent o...que a vegades m'emociono i m'apunto a fer masses coses :( 
Però aprofitant que tinc la baby dormint i el Marc treballant m'he apoderat de l'ordinador!! Siiii és meu!! XD

Buf, buf, buf,...que mes estoy pasando!!! Voy estresada al maximo con mil cosas y tengo la cabeza a todos sitios menos en el ordenador!! Debe ser el calor que está haciendo o...que a veces me emociono y me apunto para hacer demasiadas coses :(
Pero aprovechando que tengo la baby durmiendo y Marc trabajando me he apoderado del ordenador!! Siiii es mio!!! XD



Quan vaig estar a Estats Units fa uns quants anyets ja, els dos menjars que més feiem a casa eren Mexicà i...COOKIES!!!! (vale, ho reconec, en tres mesos vaig tornar amb 10 quilos més...). Però quan vaig intentar fer-les aquí, em vaig desanimar perquè els sucres no tenien el mateix gust, i els trossets de xocolata tampoc... :,(
Ara, uns quants anys més tard (uns 15...en serio??? 15??? osti que ràpid passa el temps!!!) els ingredients s'han globalitzat i per fi puc tenir les xocolates i els sucres que utilitzàvem allà!!!!

Cuando estuve en Estados Unidos hace ya unos añitos, las dos comidas que más hacíamos en casa eren Mejicano y...COOKIES!!! (vale, lo reconozco, en tres meses regresé con 10 quilos de más...). Pero cuando intenté hacerlas aquí me desanimé porque los azúcares no tenían el mismo gusto ni los trozos de chocolate... :,(
Ahora, unos cuantos años más tarde (unos 15...en serio??? 15??? buah que rápido pasa el tiempo!!!) los ingredientes se han globalizado y por fin puedo tener los chocolates y los azúcares que usábamos allí!!!

Per tant, avui us porto una recepta fácil i suuuuuuper bona!!!! A qui no li agraden unes cookies de vainilla amb trossets de xocolata??????????? A més, es tan divertit veure com les boletes es van fent grans fins que es converteixen en aquelles galetes tan bones...aixxxx....ja estic salibant!!! jijiji

Por lo tanto, hoy os traigo una receta fácil y suuuuper buena!! A quien no le gustan unas cookies de vainilla con trocitos de chocolate?????????? Además, es tan divertido ver como las bolitas van creciendo hasta que se convierten en esas galletas tan buenas.... aixxxxx...ya estoy salivando!!! jajaja

Vaig fer unes 10 fotos i no vaig poder evitar mossegar-ne una!!!
COOKIES DE VAINILLA AMB TROSSETS DE XOCOLATA
Ingredients per la massa:
150g Mantega / Matequilla
100g sucre de canya integral / azúcar de caña integral (sucre moreno o bé, Brown Light Sugar)
100g sucre blanc / azúcar blanco
1 ou / huevo
1 cullereta Extracte de vainilla
1/2 cullereta Bicarbonat sòdic / Bicarbonato sódico
250g Farina / Harina
Trossets de xocolata / Trocitos de chocolate
Lacasitos

Passos a seguir:
  1. Batim la mantega amb els dos tipus de sucre fins que s'hagin integrat i quedi una massa cremosa.
  2. Afegim l'ou i la vainilla i seguim batent.
  3. Tamisem la farina i el bicarbonat i l'afegim a la mantega a velocitat baixa.
  4. Afegim els trossets de xocolata i remenem.
  5. Ara deixarem el bol a la nevera uns 15 minuts perquè la massa agafi consistència.
  6. Escalfem el forn a 180º.
  7. Preparem la safata del forn amb paper de forn.
  8. Posem boletes de massa d'uns 3cm i les aixafem una mica amb els dits. Les col·loquem separades perquè quan creixin no s'ajuntin (jo en vaig col·locar 6 cada vegada).
  9. Enfornem uns 12 minuts més o menys. És important que no estiguin molt fetes perquè llavors son com pedres!!
  10. Quan les treiem del forn, abans que es refredin, posem algun lacasitos a sobre, al gust del consumidor!! :)
  1. Batimos la mantequilla con los dos tipos de azúcar hasta que se integren y quede una masa cremosa.
  2. Añadimos el huevo y la vainilla y seguimos batiendo.
  3. Tamizamos la harina y el bicarbonato sódico y lo añadimos a la mantequilla a velocidad baja.
  4. Añadimos los trocitos de chocolate y mezclamos.
  5. Calentamos el horno a 180º.
  6. Preparamos una bandeja del horno con papel de horno.
  7. Ponemos unas bolitas de unos 3cm y las aplastamos un poco con el dedo. Las colocamos separada para que cuando crezcan no se junten. (yo coloqué 6 cada vez).
  8. Horneamos unos 12 minutos más o menos. Es importante que no nos pasemos porque luego se convierten en piedras.
  9. Cuando las sacamos del horno, antes que se enfríen, ponemos algunos lacasitos por encima, a gusto del consumidor!! :)

Ja veureu que són genials!! A mi m'encanten...en faria cada dia!! De fet, intento guardar-me sempre una mica de massa crua per anar-me-la menjant a cullerades....ummmmm...boníííííssima!!!!!!
Ah, i són perfectes per fer amb nens, perquè podeu afegir tants ingredients com vulgueu: nous, M&Ms,...
Ja m'explicareu!!!!

Ya veréis que son geniales!! A mi me encantan...haría cada dia!! Hasta intento guardarme siempre un poco de masa cruda para comérmela a cucharadas....ummmm....bueníííísima!!!! 
Ah, y es ideal para hacerlas con niños, porque podéis poner todos los ingredientes que queráis: nueces, M&Ms,...
Ya me contaréis!!!

Ahhh, m'oblidava!! Ja us vaig dir que l'altre dia vaig anar a fer un curs amb l'Alma Obregon oi?? De fet, aquestes cookies són d'aquell curs. Aquí en tneiu la prova...em va encantar perquè és molt simpàtica i d'allò més normal!!!

Ahhh, me olvidaba!! Ya os conté el otro día que hice un curso con Alma Obregón verdad?? Estas cookies son de ese curso. Aquí tenéis la prueba...me encantó porque es muy simpática y de lo más normal!!

2 comentaris:

  1. Boníssimes i molt fácils de fer, en això de les cookies els americans es llueixen! jejeje
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiii jo tinc molt perill amb la massa crua ja, haig d'amagar-la perquè em torna boja! Jajjaja
      1abraçada

      Elimina

Amb l'opció de "nom i URL" podeu posar el vostre nom i deixeu en blanc el URL, així sabré com us dieu!! Gràcies pels vostres comentaris!!