dilluns, 25 de maig del 2015

Ara que ve l'estiu...CUPCAKES DE PINYA COLADA!!! (Reto "Alfabeto Dulce")

Hoy, como entrada especial, escribiré mi receta en castellano!

Y por qué? Preguntaréis...pues porqué me he puesto como objetivo participar en el RETO ALFABETO DULCE!! Se trata de una propuesta del blog Cook the cake que consiste en hacer una receta que tenga el ingrediente que cada mes eligen, y este mes el ingrediente en qüestión ha sido....la PIÑA!!!!

Así que mi cabeza empezó a trabajar....piña, piña, piña...y buscando buscando encontré dos palabras que me sonaron a música: PIÑA y COLADA!!!! Uuuuooooo veranito allí voy!!!

Y aquí me tenéis liada, buscando Malibú, leche de coco, piña,...pero al final lo conseguí: CUPCAKES DE PIÑA COLADA!!!



diumenge, 10 de maig del 2015

Dolçor al màxim exponent...CUPCAKES DE PLÀTAN I DOLÇ DE LLET!

O cupcakes de Banoffe tal com diu la recepta del llibre Postreadiccion.

Un dia vaig veure a l'instagram de la Bea Roque que parlava d'aquest llibre i, fidel als seus comentaris, vaig entrar ràpidament a l'Amazon i vaig comprar-lo (un llibre més per la col·lecció!! jiji). Estèticament ja és una monada perquè té les pàgines trocalades, i a l'interior és molt interessant perquè té un munt de receptes diferents i, fins i tot, dos exemples de taules dolces. Em va encantar!!

I entremig de tot això, una recepta que pels seus ingredients em va enamorar: magdalena, plàtan i dolç de llet!!!! Ummmmm.....brutal!!

La primera imatge que em va venir al cap va ser el meu pare amb un plàtan, sucant-lo en un pot de dolç de llet a la cuina d'amagat de la meva mare (sucre per la vena total!! jajaja). I vaig decidir que l'havia de fer tard o d'hora!

I aquí en teniu la prova!!
Mmmm...per favor que bones!! I de fons podeu veure el llibre de Postreadiccion.