dimecres, 30 d’abril del 2014

Un nou repte...una nova prova...

Ja sabeu que el meu cap va maquinant tot el dia, bé, quasibé tot el dia perquè haig de reconèixer que un bon nombre d'hores també el tinc bastant ocupat amb la meva feina (fet que m'encanta!!).

Total, l'altre dia vaig rebre un mail del blog MEGASILVITA que ja em va flipar: el RETO DREAM TEAM DULCE!!!! 

Ja us podeu imaginar que tan sols amb aquest nom ja em vaig emocionar, doncs imagineu-vos quan vaig descobrir que serà un concurs mensual, en el qual cada mes et donaran una recepta i tu h(o sigui JO) hauràs de fer-la igual o maquejada segons el teu propi criteri, tenint en compte que puntua tant l'aspecte com la fotografia (aixxxx....hauré de tibar del fotògraf de la família....jijiji).

Així que aquí em teniu un altre cop, donant voltes i voltes sobre el repte del primer mes, justament un plat que no havia ni vist en me vida!!! 
Pastís de creps!!! Uuuooooo.....ja us aniré explicant l'aventura!!!

Crepes, crepes, crepes, crepes, crepes,...

dimarts, 29 d’abril del 2014

I ara què...no li agrada el formatge!!!

L'altre dia tenia trobada familiar per celebrar el dia de la Mona, i vaig pensar que seria una bona oportunitat per repetir els Cupcakes de Mojito que tan èxit van tenir per la calçotada.

Així que li comento al meu germà gran:
-Ei, he pensat que faré els cupcakes de mojito aquest diumenge i així els podeu provar.
-Ah, molt bé. Doncs a veure que tal!
-Van agradar molt l'altre dia a la calçotada, i com que per sobre porten una crema feta amb philadelphia, és molt lleugera.
-Philadelphia???? Jo no menjo philadelphia...no m'agrada el formatge ja ho saps.
-Aps, clar, és veritat, philadelphia és formatge...bueno, ja xerrarem, adéu....

dilluns, 21 d’abril del 2014

Per matar el temps...CUPCAKES DE CARAMEL!

Ara que ja estic a punt d'acabar les "vacances" de Setmana Santa, em relaxo un momentet davant l'ordinador per escriure una entrada més.

L'altre dia em va venir com una atabalamenta al pensar que en taaaants dies com tenia HAVIA de provar alguna recepta nova de cupcakes, sinó era desaprofitar el temps!!!!! Així que, com sempre, vaig començar a buscar coses "faciletes" pel munt de llibres que tinc i em vaig centrar en una recepta del llibre CUPCAKES A DIARIO de l'Ivana Muntán: CUPCAKES DE CARAMEL (uuuoooooo!!!! sucre dolç per la vena!!!!)

Què em va atraure d'aquests pastissets? Doncs que els ingredients eren fàcils de tenir i tot plegat semblava senzill de fer...què més vull!!!! Doncs a provar-ho!!


dimarts, 15 d’abril del 2014

Provant, provant...CUPCAKES DE VANILLA I MACADÀMIA AMB XOCOLATA BLANCA

L'altre dia, xafardejant pels blocs dolços que corren per la web, vaig anar a parar al fenomenal bloc del "CUPCAKES A DIARIO" amb les seves boniques fotos (que quan miro les meves quasi ploro...) i el títol de l'última entrada em va captivar: "Cupcakes de vainilla y macadamia con mascarpone...". 

Immediatament al meu cap em va venir la deliciosa terrina de gelat del Häagen-Dazs i no vaig poder evitar salivar d'allò més...això s'ha de provar!!!

Doncs aquí em teniu, pensant en aquests pastissets dia i nit....sóc fatal!! jajaja.




dijous, 3 d’abril del 2014

ESPERANT EL BON TEMPS...MOJITO!

Ens queden dues setmanes perquè el cole pleguin, per tant, està sent una setmana de controls, notes, avaluacions,...buuufffff....ok, necessito una estona de descentrament total i com que porta tot el dia plovent i sortir a córrer no és una opció....pensarem en pastissets!!! jajaja.

Així que aquí em teniu, mirant els llibres nous i recordant que encara tenia pendent penjar l'última recepta que vaig fer: CUPCAKES DE MOJITO!!

Buscava una recepta relativament lleugera per després de la calçotada (dic "relativament" perquè no sé jo si un cupcake pot arribar a ser lleuger...) i em va venir al cap una paraula clau: MOJITO!! Vaig començar a buscar receptes i receptes de cupcakes de mojitos fins que, finalment, vaig trobar la que em va convèncer a la web MOMENTO CUPCAKE.